Produse Erotice - Doxy Branduri de Top la Preturi Mici

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

DOXY - Vibratoarele Wand gandite si construite din dorinta unor jucarii sexuale de elita. Special pentru cei care iubesc viteza si puterea

Doxy este compania producatoare a celor mai puternice Wand-uri de pe piata jucariilor sexuale. Lansata in 2013, atrage un numar din ce in ce mai mare de entuziasti, pregatiti sa experimenteze suprizele de necontestat pe care Doxy le-a pregatit.

Gandite, fabricate si asamblate in integime in fabricile Doxy din Cornwall, Marea Britanie, vibratoarele wand Doxy sunt raspunsul indelung asteptat la Hitachi Magic Wand.

Pe o piata dominata de jucarii sexuale ieftine si deseori periculoase, sau de imitatii, Doxy au dorit sa recastige renumele vibratoarelor wand.

Confectionate din aluminiu, Wand-urile Doxy au un mecanism ce genereaza vibratii adanci si intense ce penetreaza receptorii tactili mai eficient decat orice wand aflat in prezent pe piata jucariilor sexuale.

In timp ce unii dintre noi sunt, cu usurinta, satisfacuti de vibratii cu o intensitate mai redusa, Doxy poate atinge pana la 9000 de rotatii pe minut, fiind, astfel, jucaria sexuala ideala pentru cei carora le place viteza si puterea.

Suport clienti Luni-Vineri: 09.00 - 17.00

0770370636 office@ollo.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!