Produse Erotice - Lora DiCarlo Branduri de Top la Preturi Mici

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre


Lora DiCarlo se nastea in anul 2017 din ambitia fondatoarei sale, Lora Haddock, de a crea o gama de produse inovatoare ce raspund cu adevarat nevoilor femeilor si tuturor persoanelor ce poseda o vulva si un vagin. Primul produs al companiei, Ose, a luat nastere in colaborare cu Laboratorul de Inginerie si Robotica a Universitatii de Stat din Oregon. 

In octombrie 2018, Lora DiCarlo a castigat Premiul pentru Inovare in Robotica al Consumers Electronics Show (CES), care este de mai bine de 50 de ani scena premierii marilor inovatii in tehnologie. La scurt timp dupa acordarea premiului, organizatorii CES urmau sa il retraga, catalogand creatia Lora DiCarlo ca profana, imorala si obscena. O atitudine atat de inradacinata in societate cu privire la placerea femeilor. In mai 2019, comisia CES revenea asupra deciziei si inapoia premiul companiei Lora DiCarlo, care intre timp, a facut eforturi si demersuri sustinute pentru a schimba viziunea sociala asupra produselor intime destinate femeilor si persoanelor cu vagin.

A spune ca produsele Lora DiCarlo sunt o opera de arta nu este catusi de putin o exagerare. Daca arta cea mai valoroasa este cea care ne lasa uimiti si adanciti in propria introspectie pentru a ne revela cele mai ascunse dorinte si cele mai sublime frumuseti ale universului si ale noastre, ca omenire, atunci fiecare creatie Lora DiCarlo este o opera de arta.

Suport clienti Luni-Vineri: 09.00 - 17.00

0770370636 office@ollo.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!